Grup d'Impressió
Historia
Empresa
Serveis
Localització
 


"Coneixer els nostres clients és la clau per fer créixer el nostre negoci, oferir-los el que desitgen, en el temps i forma, pot ser el millor diferenciador davant la  competència."


Grup d’Impressió és una Indústria Gràfica dedicada a la creació i fabricació de productes gràfics: fulletons, catàlegs i packaging tant en cartronet com en microcanal. La nostra empresa té els seus orígens l’any 1948, des d’aleshores els nostres esforços han estat dirigits a oferir als nostres clients un gran servei i qualitat. En consequència hem anat creixent i modernitzant-nos junt amb ells.

    El servei i qualitat és l’objectiu de Grup d’Impressió, en consecuència, tot el procés productiu es realitza dins les nostres instal·lacions (Disseny i pre-impressio, encunyats, acabats UVI o plastificats, engomats i encuadernació ). D’aquesta manera és com podem oferir als nostres clients els estàndards de qualitat i servei degut a equips d’última generació en cada departament.

"Conocer nuestros clientes es lo esencial para que nuestro negocio crezca, ofrecer lo que desean en tiempo y forma, es quizás el mejor diferenciador frente la competencia."

Grup d’Impressió es una industria Gráfica dedicada a la creación y fabricación de productos gráficos: folletos, catálogos y packaging tanto en cartoncillo como en microcanal. Nuestra empresa tiene sus orígenes en el año 1952, desde entonces nuestros esfuerzos han sido dirigidos a ofrecer nuestros clientes un gran servicio y calidad. Con lo cual hemos ido creciendo y modernizando junto a ello.

    El Servicio y Calidad es el objetivo de Grup d’Impressió, en consecuencia todo el proceso productivo se realiza en nuestras instalaciones (Diseño, preimpresión, impresión, acabados UVI ó Plastificados, Troquelado, Engomado y Encuadernación). De ésta forma es como podemos ofrecer a nuestros clientes los estándares de Calidad y Servicio debido a equipos de última generación en cada departamento.

   


 
Top